Bästa teknikbloggarna

Älskar du att läsa om teknik och vill du vara den som vet mest om allting? Då finns det en del bloggar som du kan ta del av för att bättra på allmänbildningen samtidigt som du håller dig uppdaterad gällande ny teknik och de största snackisarna just nu. Men hur vet du egentligen vilka bloggar som är läsvärda? Det är inte det enklaste och därför vill vi hjälpa dig.

Den första bloggen vi vill tipsa om är tech-avdelningen du hittar på Mashable. Här hittar du gott om inlägg om olika saker som rör teknikvärlden. Mashable är en stor webbplats med gott om information även inom andra områden. Tech-avdelningen är indelad i olika kategorier så som reviews, apps, business och mobile, vilket förenklar navigeringen på sajten. Detta är helt klart en bra hemsida för den som vill hålla sig uppdaterad inom teknikvärlden.

Gizmodo, GigaOM och Teknifik

Bästa teknikbloggarnaGizmodo är en annan stor blogg inom området teknik, innovation och teknikprylar. På denna webbplats hittar du gott om artiklar som berör flera olika ämnen inom området teknik. Du kan bland annat läsa om spelkonsoler, ta del av uppriktiga recensioner av prylar och annan värdefull fakta som du kan behöva i teknikvärlden. Självklart erbjuds även spännande nyheter som håller dig uppdaterad samt guider inom allt som har med teknik att göra.

På tredjeplats på vår lista kommer GigaOM. Även detta är en stor sajt där du kan ta del av gott om information. De erbjuder både podcasts, webinars och forskning som kan lära dig allt och lite till om modern teknik. Sajten har över 500 000 unika besökare varje månad och samarbetar med flera företagsledare inom teknikbranschen. Du kan alltså räkna med korrekt fakta, oavsett vilken medieform du tar del av.

Sist men inte minst vill vi ta upp en svensk blogg, som hamnar på vår fjärdeplats. Vi snackar om Teknifik. Bakom bloggen ligger Elin Häggberg, som bland annat är journalist och digital designer. Hon försöker i sin blogg göra teknik enkelt för alla att förstå, då tekniken är ett viktig inslag i dagens samhälle. Hennes blogg riktar sig både till vanliga konsumenter och ”tekniknördar” och är en av Sveriges främsta teknikbloggar.