De bästa apparna genom tiderna

Det finns idag många appar att ladda ner i din mobil, surfplatta eller dator. Några av dem har blivit utmärkta till att vara de bästa apparna som gjorts. Vad som utgör en bra app har först och främst med användningen av den att göra, hur många som är nöjda med dess funktion och hur stabil den är. Det som alla appar har gemensamt är att de är gratis, funktionsdugliga och levererar en underhållande eller användbar produkt.

 De bästa apparna genom tidernaMedan det finns många appar som i statistiken är mest nedladdade, som exempelvis Facebook, Youtube och Google Maps, ska denna listan endast innehålla de appar som gjordes som appar. Alltså inte de hemsidor som efteråt blivit konverterade till appar. Dessutom är alltid de bästa apparna de som är byggda från början till att vara appar oftast bättre, än de där appfunktioner var en eftertanke. De blir mer genomtänkta och användarvänliga.

Instagram, Super Mario Run och Microsoft To Do

Instagram

Instagram tillhör en av de mest nedladdade appar som finns och har fått väldigt goda omdömen i användarvänlighet. Att kunna ladda upp bilder och dela med vänner är ingenting nytt, men Instagram har lyckats göra det på ett väldigt unikt och enkelt sätt vilket gör att den har blivit mångas favorit. Appen är dessutom gratis och det finns många funktioner för hur du kan ändra dina foton direkt i appen.

Super Mario Run

De bästa apparna genom tidernaSuper Mario Run är en app som har byggts vidare på de världskända Super Mario spelen. Spelet är ett 2D-plattformsspel som går ut på att Mario konstant springer till höger och för att han inte ska ramla ner måste du klicka på skärmen för att få honom att hoppa. Appen är gratis och har flera miljoner spelare över hela världen. Spelet har prisats för sin underhållning, design och ljud.

Microsoft To Do

Microsoft har gjort många program i form av textdokument och presentationer som kan användas i arbete, skola och privat. Nu finns även Microsoft To Do som är ett verktyg för organisation som håller koll på och sorterar allt du behöver göra dag för dag. Till skillnad från många andra liknande appar är Microsoft To Do enkel att använda, samtidigt som det finns en massa funktioner att använda vilket gör den användbar i många sammanhang.