Bästa programvaran för mindre företag 2020

I den här artikeln kommer vi att titta närmare på vilken som är den bästa programvaran för mindre företag 2020. Som företagare kommer du att behöva många verktyg där ett av dessa är CRM-verktyg. CRM står för Customer Relationship Management och det är här du samlar din kunddata. Detta är nödvändigt för att hålla koll på alla de personer som du kommer i kontakt med som företagare. Det handlar helt enkelt om kundvård – någonting som är avgörande för att nå framgång.

Ett bra alternativ när det kommer till CRM-system är Pipedrive. Här kan du hantera dina prospekts och affärer, spåra kommunikationen och automatisera för att öka din tillväxt. Dessutom får du inblick och rapporter som gör att du kan utvärdera dina insatser för att nå dina mål. Systemet går att använda från mobil och är enkelt att komma igång med. Detta sammantaget gör det till den bästa programvaran för mindre företag 2020. Dessutom är det inte dyrt och säljs med olika kostnadsnivåer.

Bästa programvaran för mindre företag 2020

Ta referenser

När du som företagare ska välja att börja arbeta med och introducera ett nytt verktyg i din verksamhet är det bra att sätta sig in i hur andra kunder upplever systemet. Särskilt när det gäller CRM-verktyg är det viktigt att det blir rätt från början då det kan vara bökigt och omständigt att byta senare. Pipedrive är välanvänd och används av över 90 000 företag i 179 olika länder. Företaget Topcontent pratar i sin podcast om hur de använder Pipedrive.

Testperiod

Pipedrive erbjuder en testperiod där du under 14 dagar kan testa verktyget kostnadsfritt. Du behöver inte ange några betalningsuppgifter och du får omedelbar åtkomst. Om ni är flera anställda kan flera personer testa systemet under perioden – då får ni den rätta bilden av hur det är att samarbeta i systemet. Under testperioden kan du testa de olika abonnemangen för att jämföra inför beslutet. Du kan enkelt uppgradera och nedgradera abonnemanget under testperioden. Det går alltid att växla mellan abonnemang när som helst under faktureringsperioden.